- By Alpesh Parmar , Veraval ( Gir Somnath )

WEL COME MY BLOG - ALPESH PARMAR


Join Our Whatsapp Group to Get Latest Updates... : Click Here

Join Our Facebook Page to Get Latest Updates... : Click Here

Join Our Telegram Group to Get Latest Updates... : Click Here

Get Update In Mobile

WhatsApp Update: -Get Update On Your WhatsApp To Write " Your Name ",, Send Message To Us.

Our Number Is 9275077864

Join Our Whatsapp Groups To Get More Update ... Click Here.

Friday, 13 December 2019

In this post you will find answers to some of the questions that the teachers are having regarding project and certification

In this post you will find answers to some of the questions that the teachers are having regarding project and certification



All of you teachers have now reached the final stage of the project. In this post you will find answers to some of the questions that the teachers are having regarding project and certification. Request to share this post with other teachers who have issues.


CLICK HERE TO PAGE-1.

CLICK HERE TO PAGE-2.


૧. What is the project to do on this topic?

Answer - In your classroom, you will have to work on the project, choosing the topic that your children have difficulty in learning about.


૨. Need to project?

Answer - Yes, only then will you be able to go ahead and download your e-certificate.




૩. Write project information in Gujarati or English?

Answer - In Gujarati




૪. If I submit a project, will the login page directly show up? What to do?

Answer - This happens if you do not complete the project text within one hour. Because for 6 hours if a person is on the same screen then the web will assume that there is no person here and only the page is open and gone. So if you have completed the project text in 2 hours, this will happen here or write your text in the word file already and copy and paste it into the project so that you can complete it as soon as possible.




૫. My project has been submitted What's left to do?

Answer - You will be sent the sms for the project review shortly. You must complete the project review within 7 days.

After completing it, a form for feedback will be opened in which you will be able to provide your feedback for organizing it and ll the literature.

You will then be able to download your certificate by completing the posttest.




6. What are some things to keep in mind when downloading a certificate?

Answer - Enter your information for the certificate in the box provided in English and correct spelling as the information you provide will come in the same certificate. And once you download the certificate you won't be able to make any changes to it. We will not be able to help you here.




૭. What's the last date?

Answer - 5/1/1




૮. Let's reflect on where appears?

Answer - The top of each module is at the bottom of the list.




૯. What do I do to open a project?

Answer - You cannot move forward in the project until you complete each module 100% and let's contemplate.

In this post you will find answers to some of the questions that the teachers are having regarding project and certification

To Get Fast Updates Download our Apps:Android||Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

To Get Fast Updates Download our Apps:Android|iOS|Telegram

Stay connected with us for latest updates

Important: Please always Check and Confirm the above details with the official website and Advertisement / Notification.

Search This Website

Our Followers

Categories

Popular Posts

Any Problem Or Suggestion Please Submit Here

Name

Email *

Message *